Visser redt kittens uit het water

      Geen reacties op Visser redt kittens uit het water

De video begint met een visser die aan het vissen is in zijn boot. Plotseling ziet hij in de verte een oranje stipje dat naar hem toe komt gezwommen. Het is geen vis en ook geen enorme zeeschildpad — het blijkt een prachtige kitten te zijn! De visser, Jason Frost, komt erachter dat iemand het katje waarschijnlijk in het water heeft gedumpt. Wat voor soort monster gooit zo’n lief, klein katje nou in het water?! Gelukkig is Jason er om dit arme katje te beschermen. Net als je denkt dat het niet gekker kan worden, komt er in de verte een tweede oranje stip aan gezwommen.

Deze kittens moeten behoorlijk wanhopig zijn geweest, want als kat zwem je niet zomaar op een wildvreemde boot af. Ze moeten zo bang en eenzaam zijn geweest, maar gelukkig hebben deze twee vissers hen ‘opgevist’ uit het water. Wat ben ik blij dat de twee oplettende mannen er waren om deze kittens te redden.

Maar het wordt nog beter, want we zijn blij om te mogen vertellen dat de kittens inmiddels een nieuw thuis hebben gevonden bij twee meisjes die eigenlijk twee kittens wilden kopen! Bekijk hieronder hoe de heldhaftige vissers de katjes uit het water ‘vissen’ en DEEL dit verhaal op Facebook als je vindt dat de dader die deze kittens in het water heeft gegooid flink bestraft moet worden!


Bron: viralmundo.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.