Moeder vermoorde zoon blij met dood Martin Kok

      Geen reacties op Moeder vermoorde zoon blij met dood Martin Kok

Moeder vermoorde zoon blij met dood Martin Kok

BLOKKER Ans van de Star is opgelucht door het feit dat Martin Kok, de moordenaar van haar zoon Mike Priem, is geliquideerd. Het feit dat Kok zich in de media heeft ontwikkeld tot een soort icoon zit haar nog het meest dwars. “Je komt hem overal tegen in de media, maar bij de kinderen van Mike zijn ze nooit langsgeweest.”

Deze gebrekkige balans in de berichtgeving is volgens Van de Star volledig onterecht. Kok bracht twee mensen om het leven. Eerst sloeg hij iemand dood in een kroeg in Volendam en op 24 juli 2001 schoot hij Priem dood. Priem was toen de nieuwe vriend van de ex-vriendin van Kok en dat kon de crimineel niet accepteren.

Hij zat in totaal vijftien jaar achter de tralies. Na zijn vrijlating werd Kok misdaadjournalist en zette hij de nieuwssite vlinderscrime.nl op. Het feit dat hij voor niemand bang was en geen blad voor de mond nam, typeerde hem en zorgde zelfs voor bewondering. Moeder Ans heeft dit nooit kunnen begrijpen.

“Ik kreeg het te horen dat hij dood was en eerst geloofde ik het niet, maar toen hoorden we dat het echt was. De telefoon heeft roodgloeiend gestaan, iedereen feliciteerde me, eindelijk rust”, aldus Van de Star.

Bron: rtvnh.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.